Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Festivalde muhteşem final

Festivalde muhteşem final

Güzelbahçe Deniz Festivali sona erdi. Güzelbahçe Belediyesi'nin 24-25 ve 26 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Deniz Festivali muhteşem konserle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2014 - 09:33
İZMİR- Geceye sanatçı Yolcu Bilginç'in bağlaması eşliğinde CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin birlikte türkü söylemeleri damga vurdu. Üçlü gecenin ilerleyen saatlerinde yüzlerce vatandaşla birlikte türkü söyledi, eğlendi.

Plaj voleybolu, deniz sporları, Ege Formula Radyo Kontrollu Modelcilik Derneği üyelerinin model tekne gösterisi ve yağlı direk yarışlarının yapıldığı festivalin son gününde Yolcu Bilginç yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir konser verdi. Gece Pazarı'nın kurulu olduğu festival alanındaki konseri izleyen binlerce Güzelbahçeli koronun seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle adeta Türkiye turu yaptı. Koronun türkülerine eşlik eden Güzelbahçeliler, gelecek yıl yapılacak festivali şimdiden sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çok dar bir bütçeyle gerçekleştirdikleri festivale katkısı nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti, “Aziz Babamız olduğu sürece Güzelbahçelileri daha güzel ve doyurucu festivallerle buluştururuz” dedi.

Başkan İnce, Ağustos ayında da Payamlı'da Bardacık ve Üzüm Festivali yapacaklarını söyledi. Ancak izleyenlerin yoğun isteği üzerine Yolcu Bilginç bağlama çaldı, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, aralarında “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Aldırma Gönül”, “Sarı Gelin”, “Hekimoğlu” ve “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türkülerinin de yer aldığı 10 türkü söyledi, izleyenler eşlik etti, ayakta alkışladı, halay çekti, horon tepti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.