Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Filistin Ankara Büyükelçisi Maarouf: Dostluğu pekiştirmek istiyoruz

Filistin Ankara Büyükelçisi Maarouf: Dostluğu pekiştirmek istiyoruz

Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Manisa Belediyesi'ni ziyaret etti. Maarouf, Belediye Başkanvekili Nursel Ustahmetoğlu ile görüştü. Maarouf, amaçlarının, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek olduğunu söyledi.Ziyarette konuşan...

  • Ege Postası
  • 13.08.2013 - 12:40
Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Manisa Belediyesi'ni ziyaret etti. Maarouf, Belediye Başkanvekili Nursel Ustahmetoğlu ile görüştü. Maarouf, amaçlarının, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Maarouf, Manisa'yı ilk kez ziyaret ettiğini ve şehri çok beğendiğini belirtti. Manisalıların gösterdiği alakadan mutlu olduklarını dile getiren Maarouf, yakın zamanda İzmir, Manisa ve Kula'da Filistin Kültür Haftası çerçevesine bir dizi etkinlik yapacaklarını söyledi. İki kardeş ülke insanlarının birbirlerine kültürlerini tanıtmalarını amaçladıklarını ifade eden Maarouf, “Bu çerçevede, Manisa Belediyesi'nin de desteğine ihtiyacımız var. Filistin'e gelen ekiplerimizin şehrin işlek bir noktasında ülkemizi tanıtacakları bir çadır kurmak istiyoruz. Burada Türk halkı ve Filistin halkını bir araya getirerek, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek istiyoruz.” dedi.

Belediye Başkanvekili Nursel Ustamehmetoğlu da Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf'un ziyaretinden memnun olduklarını söyledi. Ustamehmetoğlu, “Filistinli dostlarımızı şehrimizde konuk etmek bizleri de mutlu eder. Kendilerine Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de talimatları doğrultusunda imkanlarımız dahilinde destek verebiliriz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Filistin Büyükelçisi Nabil Maarouf, Belediye Başkanvekili Ustamehmetoğlu'na, üzerinde Mescid-i Aksa'nın resmi olan bir tablo hediye etti. Başkanvekili Ustamehmetoğlu da içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin bulunduğu bir paketi Büyükelçi Maarouf'a takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.