Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fırsat günleri başlıyor

Fırsat günleri başlıyor

'SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri' kapsamında gerçekleşecek 'Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri' başlıyor. Fırsat günleri başlıyor

  • Ege Postası
  • 21.12.2018 - 09:24

Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ndeki 'SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri' kapsamında gerçekleşecek 'Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri' başlıyor. Yüzde 70'e varan indirimlerle ziyaretçileri mutlu etmeyi hedefleyen kuyumcuların kampanyası 30 Aralık akşam saatlerine kadar sürecek. Yıl sonu fırsatlarının çok sayıda mücevher tutkununu mutlu ettiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, fırsat günlerine 10 seçkin kuyumcunun katıldığını söyledi.

YILIN FIRSATI

Geçtiğimiz hafta Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde açılan 'SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri' tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyon kapsamındaki 'Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri' 22 Aralık'ta başlayacak. Kuyumcular özel koleksiyonlarını ciddi indirimlerle mücevher severlere sunacaklar. Yılın mücevher fırsatlarının kendilerini de heyecanlandırdığını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer “Türkiye'nin farklı yerlerinde firmalar bu kampanyayı tek tek çadırda gerçekleştiriyor. İzmir’de yaklaşık 10 kuyumcumuzla yıllardır gerçekleştiriyoruz. Ciddi bir memnuniyet olduğu için talep görüyor. 9 günlük fırsat günleri katılımcılarımızı da ziyaretçilerimizi de memnun edecek”dedi.

GÖZ KAMAŞTIRAN MÜCEVHERLER MAKUL FİYATLARA

'SOUVENIR Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri' için hazırlıklar son aşamasına geldi. Yoğun bir ilgi görecek olan kuyumcular fırsat günleri için özel olarak hazırlandı. Katılımcı kuyumcular mağazalarında sattıkları fiyatın çok daha altında fiyatlarla satışlara başlayacaklar. Yüzde 70'e varan indirimlerin yaşanacağı belirtilen organizasyon için sayılı saatler kaldı. Stand vitrinlerinde göz kamaştıran her çeşit muhtelif ayarda altın takı, elmas ve pırlanta ürünler, tek taş yüzükler, setler, kolyeler, bilezikler, küpeler, incili ürünler, yakut, safir ve yeşim gibi değerli taşlara sahip takılardaki büyük indirim vatandaşlara cazip alışverişin kapılarını aralayacak.

AYNI ÇATI ALTINDA

Bir hafta kadar önce açılan 'SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri' tüm hızıyla devam ediyor. Standlarda ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve züccaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı. Birbirinden güzel hediyeliklerin tanıtımları yapılıyor ve farklı oranlardaki indirimlerle satışları sürüyor. Kültürpark Basmane Kapısı'ndan Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'ne vatandaşları ücretsiz olarak taşıyan servisler ziyaretçilere kolaylık sağlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.