Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da engelsiz kano

Foça'da engelsiz kano

İZMİR'in Foça ilçesinde yürütülen, "Engelsiz Deniz Kanosu" projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan Ilıpınar Özel Engelli Eğitim Merkezi'nin 8 öğrencisi sertifikalarını aldı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2015 - 12:17
Foça Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Foça Windsurf ve Yelken Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Leon Otel ve Ilıpınar Özel Engelli Eğitim Merkezi'nin işbirliğiyle uygulanan proje kapsamında uzman antrenörler tarafından engelli ve dezavantajlı çocuklara 15 saat kano kullanma ve denizde yalnız başına hayatı idame ettirme eğitimi verildi.



İlçedeki kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeye devam ettiklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, engellilere özel önem verdiklerini söyledi. Demirağ "Yaz döneminde köy çocuklarımızı, şimdi de engelli çocuklarımızı denizle buluşturduk. Benzer projelerimiz kış döneminde de sürecek" dedi. Eğitmen Ercan Safran ise dezavantajlı çocuklara yaşamlarını kolaylaştırma ve güzelleştirme anlamında katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.