Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da öğrenciler sektör temsilcileriyle buluştu

Foça'da öğrenciler sektör temsilcileriyle buluştu

İzmir'in Foça ilçesindeki Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi öğrencileri, Kariyer Günü etkinliğinde turizm sektörünün 23 önemli firmasının  temsilcileriyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2019 - 11:16

İzmir'in Foça ilçesindeki Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi öğrencileri, Kariyer Günü etkinliğinde turizm sektörünün 23 önemli firmasının  temsilcileriyle bir araya geldi. Turizmciler, öğrencilere ayrıntılı bilgiler aktarırken staj ve iş konularında bağlantılar yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi tarafından Kariyer Günleri düzenlendi. Kariyer Günü'ne Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler, İzmir'in Çeşme, Aydın'ın Kuşadası, Balıkesir'in Ayvalık, Muğla'nın Marmaris, Datça iyçeleri ile İstanbul'da turizm sektörünün farklı kollarında hizmet veren seçkin firmaların temsilcileri katıldı. Etkinlikte öğrenciler, staj ve iş konusunda bağlantı yapma şansı buldu. Bunun yanında öğrenciler sektördeki gelişmeler konusunda bilgi sahibi oldu.



 

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinden Alper Kutluata, "Birçok işletmenin üst düzey yöneticileri ile tanışma, görüşme ve iş mülakatları yapma, yüksek lisans ve kariyer hedefleri hakkında da sektörün duayenlerinden görüş almak açısından bu etkinlik bizler için çok yararlı oldu" dedi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Ceren Vesile Bul da böyle bir etkinmliğin yapılmasının kendileri için bir şans olduğunu söyledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kozak da öğrencileri eğitim öğretim hayatları sırasında turizm sektörüyle tanıştırmak adına firmalar ile bir araya getirdiklerini söyledi. Her geçen yıl etkinliğe katılan firma sayısının arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Kozak, "Bu sene 23 firma okulumuza verdikleri önemi göstererek öğrencilerimizle buluşmaya geldi" diye konuştu. (DHA)



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.