Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fransa: Kimyasal katliamın arkasında Esed var

Fransa: Kimyasal katliamın arkasında Esed var

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal saldırının arkasında Esed güçlerinin olduğunu söyledi.Ramallah'ta Filistin Başbakanı Rami Hamdallah'la yaptığı görüşmeden sonra konuşan...

  • Ege Postası
  • 24.08.2013 - 14:20
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal saldırının arkasında Esed güçlerinin olduğunu söyledi.

Ramallah'ta Filistin Başbakanı Rami Hamdallah'la yaptığı görüşmeden sonra konuşan Fabius, Suriye'deki kimyasal saldırının, elde edilen delillere göre rejim güçleri tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Fabius, ''Elde edilen tüm bilgiler Şam yakınlarında kimyasal bir katliam yaşandığını ve bunun arkasında Beşer Esed rejiminin olduğunu gösteriyor.'' diye konuştu.

Bölgede bulunan Birleşmiş Milletler gözlemcilerinin olay yerine giderek bir an önce gerekli incelemeleri gerçekleştirmesini isteyen Fabius, elde edilen bilgilerin olayın ciddiyetini ortaya koyduğunu söyledi. Fransa Dışişleri Bakanı, bu saldırıya güçlü bir tepki gösterilmeden kalınamayacağının da altını çizdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.