Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Futbol ve eğlence...

Futbol ve eğlence...

İZMİR, Kuşadası, ve Kula'daki futbol okullarımızdan 180 öğrencimiz özel turnuvada tecrübe kazandı. 30 sporcumuzla ilk kez düzenlenen Yaz Kampı Şenliği’nde ise eğlence doruktaydı.

  • Ege Postası
  • 14.07.2013 - 10:23
İZMİR - Altınordu Futbol Okulu (AFO) öğrencileri, Selçuk’taki tesislerimizde ilk kez organize edilen özel turnuva ve Yaz Kampı Şenliği’nde hem tatilin, hem futbolun tadını çıkardı. İzmir, Kuşadası ve Kula Futbol Okulları’ndan 180 öğrencinin katılımıyla Kuşadası’ndaki kamp merkezinde konaklamalı olarak düzenlenen özel turnuvada 12 takıma ayrılan minikler, saha içinin yanı sıra saha dışında da önemli tecrübeler kazandı.
Sadece İzmir’deki futbol okullarımızdan 30 öğrenci ve dokuz velinin katıldığı Yaz kampı Şenliği’nde ise miniklerimiz beş gün boyunca aileleriyle tatil yapmanın yanı sıra futbol ve eğlencenin de keyfine vardı. Kuşadası Güzelçamlı mevkiindeki Faustina Otel'de 5 gün kampa giren öğrencilerimiz, sabah antrenmana çıktı, öğleden sonra ise deniz ve Play-Station turnuvalarıyla doyasıya eğlendi. Minikler şenliğin son gününde ise Aqualand Aquapark'ın dev oyun havuzunda keyifli anlar yaşadı.
Futbol Okulları İdari Direktörümüz Mahmut Gözüaçık, her iki organizasyonda da farklı okullardan gelen minik öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasını hedeflediklerini belirterek, “Bu hedefimizde de yüzde yüz başarıya ulaştığımızı gördük. Altınordu ailesinin temelini oluşturan futbol okullarımızla bu tip organizasyonları sık sık tekrarlayacağız” dedi.



KEREM MİLLİ FORMAYI HEDEFLİYOR

ALTINORDU'nun Stuttgarter Kickers'dan kadrosuna dahil ettiği genç yetenek Kerem Arslan, hedefini Milli Takım olarak belirledi. Üç sezon önce ay-yıldızlı U-16 ekibimizin kampına katıldığını ancak sakatlık nedeniyle forma şansı bulamadığını söyleyen Arslan, yeni sezonda kırmızı-lacivertli kulüpte başarıya ulaşıp, U-20 Milli Takımı’nda oynamak isteğini ifade etti. 
“Kendime güvenmesen Türkiye’ye gelmezdim” diyerek iddiasını ortaya koyan Kerem Arslan, “Milli forma benim için çok değerli ve önemli. Almanya’da yaşayan ve futbolun içinde olan her Türk gibi ben de ülkeme hizmet etmek istiyorum. Mücadeleci kimliğim her zaman ön plandadır, hırslı biriyim, zoru severim, verilen görevi yerine getirmek ve hedefe varmak için de sonuna kadar savaşırım” ifadesini kullandı.
Altınordu'yu gençlere verdiği önem ve ortaya konan projelere inandığı için seçtiğini söyleyen Kerem Arslan, “Futbol Direktörü Murat Dizdar ile iki yıl önce tanıştım. O günden buyana benimle hep yakından ilgilendi. Onun bu yaklaşımı İzmir’e gelmemde büyük etken oldu. Hep birlikte hedeflenen noktalara geleceğimizden şüphem yok. Çünkü çok çalışmayı seviyoruz ve ulaşmak istediğimiz yerler var” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.