Dolar 34,2536
%0.26
Euro 37,4889
%-0.09
Altın 2.915,860
%0.92
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Juventus'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları da Florya'da...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 13:16
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Juventus'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları da Florya'da Galatasaray antrenmanını takip etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş yönetimindeki antrenmanda dün yapılan Çaykur Rizespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular, koşunun ardından 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla idmana devam etti. Kaleciler ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel eşliğinde özel çalışma yaptı.

Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop ve Eray İşcan da salonda ve sahada çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba ve Yekta Kurtuluş ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, MR'ı çekilen Wesley Sneijder, sabah antrenmanında yer almadı.

Bu arada Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları Florya'da Galatasaray antrenmanını takip etti. Antrenman sonunda futbolcular, minik futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.