Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray, Mancini ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı

Galatasaray, Mancini ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı

Galatasaray'da yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen Fatih Terim'in yerine sarı - kırmızılı ekibe teknik direktör olarak İtalyan Roberto Mancini getirildi.Dün akşam saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getirilen İtalyan teknik...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 17:30
Galatasaray'da yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen Fatih Terim'in yerine sarı - kırmızılı ekibe teknik direktör olarak İtalyan Roberto Mancini getirildi.

Dün akşam saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getirilen İtalyan teknik adamla dün akşam ve bugün yapılan uzun görüşmeler sonunda 3 yıllığına anlaşmaya varıldı. İtalyan teknik adamın görev alacak 6 yardımcısı ve alacağı ücretler nedeniyle büyük pazarlıklar yapıldığı öğrenildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun Türk Telekom Arena Stadı'nda yaptığı uzun toplantının ardından İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin isteklerine onay verildiği ve yeni teknik adamla sözleşmenin kurum televizyonunda imzalanacağı belirtildi.

Yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Ünal Aysal özel aracıyla Türk Telekom Arena Stadı'ndan ayrılarak Florya'nın yolunu tuttu. Roberto Mancini ile resmi sözleşmenin akşam saatlerinde kurum televizyonunun stütyolarında imzalanması bekleniyor.

MANCİNİ'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI

Roberto Mancini ile görüşmelere başladığını KAP'a bildiren Galatasaray, İtalyan teknik adamla yıllık 4,5 milyon Euro'ya anlaştı.

3 yıllık sözleşme imzalayacak olan İtalyan çalıştırıcı, 4,5 milyon euro garanti para alacak. Lig şampiyonluğunda 1 milyon euro, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda 2 milyon euro prim alacak. Mancini, Türkiye Kupası şampiyonluğunda ise 500 Bin Euro prim kazanacak.

Mancini'nin sözleşmeyi imzalamasının ardından akşam yapılacak olan idmana çıkması planlandığı için 18.00'deki antrenmanın saati de 19.00'a kaydırıldı. İtalyan çalıştırıcı Çarşamba günü oynanacak olan Juventus maçında ise takımın başında olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.