Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'dan oyunculara teşekkür mesajı

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'dan oyunculara teşekkür mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal'dan ilk açıklama geldi.Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan ve 90+3....

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 00:02
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal'dan ilk açıklama geldi.

Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan ve 90+3. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal, sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden kısa bir açıklama yaparak, "Dostumuz ve rakibimiz Beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Aysal'ın açıklamasında sadece 'bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.' demesi sosyal medya ve televizyon programlarında Ünal Aysal - Fatih Terim kavgasının su yüzüne çıkması olarak yorumlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.