Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gayrimenkul danışmanlığında birikim ve kalitenin adresi

Gayrimenkul danışmanlığında birikim ve kalitenin adresi

Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemir ve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

  • Ege Postası
  • 06.07.2016 - 10:01

Önümüzdeki dönemde İzmir'in gelişen bölgeleri konumundaki Güzelbahçe ve Harmandalı'da iki ofis daha açma hazırlığı yapan First Class Gayrimenkul'ün bir diğer hedefi de, İzmir'de bina yönetimi alanındaki açığı kapatmak ve projelerin uzun vadede itibarını koruyarak gelir getirisinin devamını sağlamak.

First Class Gayrimenkul olarak müteahhit firmalara bölge - müşteri analizinden başlayarak çok geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirten First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, “Arazi alımı, konsept proje oluşturma ve fiyatlandırmanın yanı sıra; medya planlamadan proje satış ekibi kurmaya, CRM sistemi ile müşteri takibinden daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerimizin yanındayız. Bina yönetimi ve 2'nci el satış-kiralama çalışmalarını da şirket bünyemizde sunuyoruz” diye konuştu.

 

İZMİR'DE İLK VE TEK

Önümüzdeki dönem bina yönetimi alanında daha aktif çalışacaklarının altını çizen Okay, projelerin değerinin korunarak artırılabilmesinde bina yönetiminin önemine dikkat çekti.

İzmir'in bina yönetimi alanında henüz yolun başında olduğuna dikkat çeken Gülçin Okay sözlerine şöyle devam etti: “İzmir'de bu alanda profesyonel hizmet veren bir yapılanma yok. Bundan dolayı bu alanda İzmir'de ilk ve tekiz. Küçük çaplı amatör iş yapan firmalar elbette mevcut; ancak onlar da büyük projelere hizmet sunabilecek kapasitede değil. Daha çok 10 - 15 dairelik binalara hizmet verebilecek durumdalar ve 100 - 150 konutluk bir projeyi yönetebilme yetkinliğinde değiller. Biz İzmirli bir firma olarak, İzmir'deki bu alandaki açığı kapatma amacındayız. Çünkü belirttiğim gibi ortaya konulan projenin ömrü, satışıyla bitmiyor. Aslında, satışıyla başlıyor bile diyebiliriz. Projenin itibarını koruyabilmesi ve değer artışını sürdürebilmesi de kaliteli modern bir yönetimden geçiyor. Kaliteli yönetim, hem yatırımcılara, hem de müteahhit firmalara uzun vadede prestij ve kar sağlıyor”

 

ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ İŞ

Proje pazarlama ve ikinci el satışın da farklı kulvarlar olduğunu hatırlatan Gülçin Okay, bünyelerinde proje pazarlama ve emlak satış departmanlarını ayırdıklarını söyledi.

 

Şu an itibariyle 15-20 arasında kuruma hizmet verdiklerini kaydeden Okay, İzmir dışından da teklif aldıklarını ama İzmir dışına açılmadıklarını dile getirdi.

 

Amaçlarının çok iş alarak değil, iyi hizmet vererek kaliteleriyle farklılaşmak olduğunu vurgulayan Gülçin Okay “Çok fazla iş almak, zamanla kaliteden ödün vermek anlamına da geliyor. Bundan dolayı İzmir dışındaki projelere girmeyi henüz doğru bulmuyoruz. İzmir'de de bu yüzden her projeyi almak yerine, kaliteli projeleri alarak, kaliteli hizmet vermeyi seçiyoruz. Çünkü bizim önceliğimiz hizmet verdiğimiz müşterinin mutluluğu. Kalite anlayışımız da, bizi diğer firmalardan ayıran ve markalaşmamızı sağlayan özelliğimiz olarak ortaya çıkıyor. Bundan dolayı işlerimizi alırken ve müşterilerimizi belirlerken teklifle değil, gelen referanslarla hareket ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.