Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziantep Havalimanı’nda engeller kaldırıldı

Gaziantep Havalimanı’nda engeller kaldırıldı

Gaziantep Havalimanı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından başlatılan 'Engelsiz Havaalanı Projesi' kapsamında istenilen tüm koşul ve kolaylıkları yerine getirdiği için Engelsiz Havaalanı Kuruluşu belgesini almaya hak kazandı.    Engelsiz...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 16:40
Gaziantep Havalimanı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından başlatılan 'Engelsiz Havaalanı Projesi' kapsamında istenilen tüm koşul ve kolaylıkları yerine getirdiği için Engelsiz Havaalanı Kuruluşu belgesini almaya hak kazandı.

    Engelsiz Havaalanı Kuruluşu belgesini almanın Gaziantep Havalimanı için önemli olduğunu belirten Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin kurumsal olarak, havalimanlarını kullanacak olan engelli yolcular için tüm kolaylıkların düşünülerek hiçbir sıkıntı yaşamadan seyahatini tamamlamasını amaçladıklarını ifade etti. Bayrak, “Şehrin dünyaya açılan kapısı konumundaki havalimanımızın ulaşım sektöründe bir ilke imza atarak bu önemli belgeyi almış olmasından dolayı memnuniyetimizi ve sorumluluğumuzun daha da artığını biliyor, engelli vatandaşlarımıza ve tüm yolcularımıza iyi seyahatler diliyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.