Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziantep’te dolandırıcılık zanlısı 2 şahıs yakalandı

Gaziantep’te dolandırıcılık zanlısı 2 şahıs yakalandı

Gaziantep’te bakıcı maaşı almak isteyen bir vatandaş arkadaşları tarafından dolandırıldı. Geçirdiği trafik kazası sonucu 2 yıldır yatağa mahkum olan oğluna bakıcı maaşı bağlatmak isteyen M.T. isimli şahıs, anne ve oğul olan 2 şahıs...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 11:39
Gaziantep’te bakıcı maaşı almak isteyen bir vatandaş arkadaşları tarafından dolandırıldı. Geçirdiği trafik kazası sonucu 2 yıldır yatağa mahkum olan oğluna bakıcı maaşı bağlatmak isteyen M.T. isimli şahıs, anne ve oğul olan 2 şahıs tarafından dolandırıldı. Polisin başlattığı çalışma ile 2 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, meydana gelen dolandırıcılık olaylarının faillerini yakalamaya yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde çalışma gerçekleştirildi. Müşteki M.T. isimli şahsın trafik kazası geçirerek iki ay komada kaldıktan sonra iki yıl yatağa bağlı yaşayan oğluna bakıcı maaşı bağlatmak istedi. Bunun için müşteki, Nezihe A. ve Harun A. anne ve oğuldan yardım istedi. Doktordan rapor alınması için 5200 lira para gerektiğini ve bu parayı doktora vereceklerini söyleyen zanlılar, parayı alıp kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan şahıs, polise başvurdu. Polisin başlattığı çalışmada 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorguda suçlarını itiraf eden zanlılar, ihtiyaçları olduğu için bu yola başvurduklarını ve pişman olduklarını ifade ettiler.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.