Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir Meclisinde Kırcaali ziyareti gündem oldu; Başkan Ünal: Belediyemize yük olmayacağız

Gaziemir Meclisinde Kırcaali ziyareti gündem oldu; Başkan Ünal: Belediyemize yük olmayacağız

Bugün gerçekleşen, Gaziemir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi Belediye Başkanı Ünal Işık başkanlığında yapıldı. Meclise sunulan önergede Belediye Başkanı ve önergede ismi geçen kişilerin Bereket Festivali’ne gidiş dönüş ve diğer yasal giderlerini kendi bütçelerinden karşılamak üzere katılım sağlamaları ve katılımcıların görevli izinli sayılmaları konusu AK Partili meclis üyelerinde soru işaretleri yarattı. Buna karşılık Belediye Başkanı Ünal Işık, “Oradaki karşılama ve konaklama giderlerimizi, sayın Kirkovo Belediye Başkanımız kendilerinin karşılayacaklarını bize taahhüt ettiler.” diyerek karşılık verdi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2024 - 19:44
  • Güncelleme: 06.08.2024 - 20:34

ŞİLAN KOCADAĞ/ EGE POSTASI- Gaziemir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi Belediye Başkanı Ünal Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün meclise sunduğu, “Bulgaristan Kırcaali Kirkovo Belediyesi’nin 14 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı Bereket Festivali’ne Belediye Başkanı Sayın Ünal Işık ve önergede isimleri geçen kişilerin gidiş dönüş ve diğer yasal giderlerini kendi bütçelerinden karşılamak üzere katılım sağlamaları ve katılımcıların 12- 16 Eylül 2024 tarihleri arasında görevli izinli sayılmaları” hakkında önergeye ilişkin AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Aslan, söz alarak şunları söyledi: 

“12-16 Eylül 2024 tarihleri arasında görevli izinli sayılmaları. Gidecek olan arkadaşlarımızın masrafları, gidiş gelişleri, oradaki kalacak yerlerin karşılanması belediyeye ait. Dolayısıyla ‘bütçelerinin karşılanması’ ifadesinin yanlışlığı benim kafama takıldı. Onu hatırlatmak istedim. Yoksa biz de oy birliğiyle geçsin istiyoruz."

Başkan Ünal Işık, Hüseyin Aslan’ın konuşmasına şu şekilde cevap verdi:

“Hemen açıklayayım. Oradaki karşılama ve konaklama giderlerimizi, sayın Kirkovo Belediye Başkanımız kendilerinin karşılayacaklarını bize taahhüt ettiler. Bir tek ulaşım sorunu kalıyordu onu da biz kendi bütçemizden, dışarıdan bir şekilde çözdük. Dolayısıyla ne meclis üyelerimizin ne de dansçılarımızın cebinden bir para çıkmayacağını belirtmek isterim. Bu işleri belediye kanalıyla yapmaya kalkıştığımızda da tasarruf genelgemize takılan birçok noktamız var. Dolayısıyla ne belediyemize yük olacağız ne de konuklarımıza yük olacağız. Yoldaki ufak tefek harcamalarımızı da hepimiz kendi cebimizden karşılayacağız. Böyle bir yöntem bulduk.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.