Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de ‘geleneksel’ sergi

Gaziemir’de ‘geleneksel’ sergi

Gaziemir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği El Sanatları Kursları’na katılan kursiyerlerin çini, minyatür ve ebru eserleri Optimum AVM’de görücüye çıktı.

  • Ege Postası
  • 02.06.2015 - 09:39
İZMİR - Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Halk Eğitim Merkezi birlikteliğiyle düzenlenen el sanatları kurslarına katılan vatandaşların yıl boyunca ürettikler eserler, düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu. Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ve Osmanlı geleneğinin temsili çini, minyatür ve ebru ürünlerinin yer aldığı sergi, sanatseverlerden tam not aldı. Her yaştan amatör sanatçının eserlerinin yer aldığı sergi profesyonelleri aratmadı.



Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Birgül Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Sayköse, İlçe Halk Eğitim Müdürü Recep Derici’nin katılımıyla açılan sergide, birçok kursiyer ilk kez eserini sanatseverlerin beğenisine sunma şansı buldu. El Sanatları Eğitmeni Gülşah İkbal Cesur yönetiminde yıl boyunca ürettiklerini görücüye sunmanın haklı gururunu yaşayan kursiyerler “Bize bu imkanı sağlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.