Dolar 34,2217
%0.07
Euro 37,8910
%0.17
Altın 2.923,140
%-0.02
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de zirve CHP’nin

Gaziemir’de zirve CHP’nin

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı gençlik kolları üyelerinin kenti çevreleyen dağlara astığı 12 metre uzunluk ve 8 metre genişliğe sahip Türk Bayrağı ile gençlerin hazırladığı 9 metre uzunluk ve 6 metre genişliğe sahip CHP bayrağı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 13:21
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı gençlik kolları üyeleri kenti çevreleyen dağlara Türk Bayrağı ve CHP Bayrağı astı. Şehir merkezinden görülen 12 metre uzunluk ve 8 metre genişliğe sahip Türk Bayrağı ile 9 metre uzunluk ve 6 metre genişliğe sahip CHP bayrağı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. CHP’nin altı oklu bayrağını iki günde boyayarak hazırlayan gençlik kolları üyeleri dağın zirvesine tırmanarak bayrakları astı. 
Kadın ve gençlik kollarının aktif çalışmalarıyla gidilmedik yer çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade eden Tekin, şunları söyledi: “Diri ve ne yaptığını iyi bilen bir örgütümüz var. Kadın ve gençlik kollarımız önemli çalışmalar hayata geçiriyor. Kenti çevreleyen dağların zirvesine ulaşarak Türk Bayrağı ve parti bayrağımızı diken gençlik kollarımız gurur kaynağımız oldu. 60 yıl sonra iktidara geldiğimiz Gaziemir’de zirve her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.