Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2348
%0.18
Altın 2.912,490
%-0.07
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazinodaki sözlü tartışma ölümle noktalandı

Gazinodaki sözlü tartışma ölümle noktalandı

Ankara Ulus'ta bir gazinoda eğlenen iki kişinin ‘Ne bakıyorsun’ diye başlayan tartışması cinayetle noktalandı. Çıkan tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İddiaya göre,...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 18:43
Ankara Ulus'ta bir gazinoda eğlenen iki kişinin ‘Ne bakıyorsun’ diye başlayan tartışması cinayetle noktalandı. Çıkan tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, gece gazinoda eğlenen Mehmet Gözek (56) alkolün etkisiyle etrafındakilere "ne bakıyorsunuz" diye bağırarak rahatsız etmeye başladı. Gazino görevlileri Gözek'i taşkınlık çıkarmaması yönünde uyardı. Bu sırada yan masada bulunan Hüseyin Tergen (37) "Yaşını başını almış adamsın terbiyesizlik yapma" dedi. Bu sözlere iyice sinirlenen Gözek yerinden kalkıp Tergen'in olduğu masaya gelerek "Sen kim oluyorsun da bana terbiyesiz diyebiliyorsun." dedi ve Tergen'e tokat attı. Tergen atılan tokada kızarak Gözek'i tek bıçak darbesiyle sol kasığından bıçakladı.

Ağır yaralanan Gözek kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri Tergen'i gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Tergen'in 39 suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.