Dolar 34,2590
%0.34
Euro 37,6182
%-0.41
Altın 2.901,240
%-0.5
Bist-100 8.975,00
%0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazipaşa'da uçurtma şenliği

Gazipaşa'da uçurtma şenliği

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge Koleji'nin 10. Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte el yapımı ve hazır uçurtmalar ile çocuklar gökyüzünü rengarenk uçurtmalar ile renklendirdi. Uçurtma sahipleri, 4 büyük...

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 21:14
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge Koleji'nin 10. Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte el yapımı ve hazır uçurtmalar ile çocuklar gökyüzünü rengarenk uçurtmalar ile renklendirdi. Uçurtma sahipleri, 4 büyük takımın uçurtmalarını uçurdu.

Gazipaşa ilçesi Belediye Deniz Tesisi sahili kenarında yapılan şenlikte en yüksek ve en güzel uçurtmaların sahiplerine hediyeleri verildi. Şenlikte sünger ile su taşıma, halat çekme, çuval ile koşma yarışması, penaltı vuruşu, ve yumurta taşıma oyunları oynandı. Şenlik jürisi uçurtma yapanların aralarında gezerek uçurtmalara puan verdi. 200 uçurtmanın yarıştığı şenlikte misafir olarak gelen uçurtmacılar ile birlikte toplam 250 uçurtma gökyüzünü renklendirdi. El yapımı uçurtmada Ömer Faruk Tuğan ve iki kardeşin uçurttuğu hazır uçurtmada ise Zeynep ve İrfan Oğuz birinci oldular. Birinci olanlar bisiklet ile ödüllendirildi.

Okul Müdürü Temel Topraklı, "Bu yıl şenliğin onuncusunu düzenledik. Her yıl daha farklı ve daha güzel geçiyor. Bu yılda el yapımı ve hazır olmak üzere iki kategoride devam ettik. Bu şenlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve misafirlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.