Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazprom'un Levski Sofya'ya sponsorluğuna diğer kulüplerden tepki

Gazprom'un Levski Sofya'ya sponsorluğuna diğer kulüplerden tepki

Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan birinci lig takımlarından Levski Sofya'ya sponsor olmaya hazırlanması, diğer kulüpleri harekete geçirdi.Levski Sofya dışındaki takımlar, Başbakan Plamen Oreşarski'ye bir mektup göndererek, Gazprom'un...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 17:06
Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan birinci lig takımlarından Levski Sofya'ya sponsor olmaya hazırlanması, diğer kulüpleri harekete geçirdi.

Levski Sofya dışındaki takımlar, Başbakan Plamen Oreşarski'ye bir mektup göndererek, Gazprom'un desteğinin tüm kulüplere aktarılmasını istedi.

"24 Chassa" gazetesinin yayınladığı mektupta, Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan sporuna yapacağı yatırımın tüm futbol takımlarını kapsaması gerektiği belirtiliyor. 12 takımın mühür ve imzalarını taşıyan mektupta, "Bildiğiniz üzere Güney Akım projesi ile alakalı yapılan görüşmelerde sselefiniz tarafından Gazprom şirketinin sadece Levski kulübüne sponsor olması kararlaştırılmıştır. Bu şekilde devletin itibarı kullanılarak yalnız bir takımın desteklenmesi amaçlandığını düşünüyoruz. Bu yüzden Levski kulübü için öngörülen yardımın, A Profesyonel Ligi takımları arasında eşit bir şekilde dağılımı yapılmasını öneriyoruz. Ancak bununla milli takımın kalkınması ve tüm futbol taraftarların beğenisi kazanılabilir." ifadelerine yer veriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.