Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gediz’de mezuniyet sevinci

Gediz’de mezuniyet sevinci

Gediz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 320 öğrenci mezun etti. Dört yıllık fakültelere devam etmek isteyen gençlere, burslu eğitim şansı tanıyan üniversite, diploma sevincini katladı.Gediz Üniversitesi’nde peş peşe mezuniyet törenleri...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 10:45
Gediz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 320 öğrenci mezun etti. Dört yıllık fakültelere devam etmek isteyen gençlere, burslu eğitim şansı tanıyan üniversite, diploma sevincini katladı.

Gediz Üniversitesi’nde peş peşe mezuniyet törenleri gerçekleştiriliyor. Yüksek lisans eğitimlerini tamamlayanlardan sonra, meslek yüksekokulunu başarıyla bitiren 320 öğrenci diploma aldı. Ayrıca, 1 yıllık İngilizce hazırlık eğitimini atlayan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden 12, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden de 2 kişi erken mezun oldu. Seyrek’teki kampüste gerçekleştirilen törende, unutulmaz görüntüler ortaya çıktı. Nefes kesen havai fişek gösterisinin yanı sıra İzmir Devlet Opera Bale sanatçılarından oluşan Viva Quarted Grubu’nun konseriyle renklenen gecede, kepler birlikte fırlatıldı.

DİKEY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYENLERE YÜZDE 25 BURS İMKANI

Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, öğrencileri kutlayarak, iş hayatında eksikliği hissedilen yerlerde önemli görevler alacaklarına inandığını dile getirdi. Prof. Dr. Çevik, Gediz Üniversitesi’nde 4 yıllık fakültelere dikey geçiş yaparak eğitimlerine devam etmek isteyen meslek yüksekokulu mezunlarına bir de müjde verdi: “Mütevelli heyetimiz her birinize yüzde 25 burs hakkı tanıdı. Tüm imkanlarını eğitime, gençlerimize aktaran üniversitemiz, bu farklı yönünü bir kez daha göstermiş oldu. Aynı zamanda bu uygulamayla bir ilke imza attı. Ayrıca ABD’deki anlaşmalı üniversitelerimizde lisans eğitimine geçmek isteyen mezunlarımıza da her türlü desteği sağlayacağız.” dedi. Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik’in bu sürprizi, mezunların ve ailelerinin coşkusunu artırdı, onlara büyük mutluluk yaşattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.