Dolar 34,2721
%0.08
Euro 37,6037
%-0.09
Altın 2.883,610
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç KAHİAD Aksaray’a iş gezisi düzenledi

Genç KAHİAD Aksaray’a iş gezisi düzenledi

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği'nin (KAHİAD) genç üyeleri Aksaray’a iş gezisi düzenledi.    Çevre illerdeki işadamlarının deneyimlerinden faydalanmayı amaçlayan proje kapsamında KAHİAD’ın genç üyeleri Aksaray’a...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 11:50
Kırşehir Ahi İşadamları Derneği'nin (KAHİAD) genç üyeleri Aksaray’a iş gezisi düzenledi.

    Çevre illerdeki işadamlarının deneyimlerinden faydalanmayı amaçlayan proje kapsamında KAHİAD’ın genç üyeleri Aksaray’a gezi düzenledi. Aksaray da faaliyet gösteren fabrikaları ve sanayi kuruluşlarını gezen üyeler, buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

    Aksaray’daki işadamlarıyla tanışma fırsatı bulduklarını ifade eden Genç KAHİAD Başkanı Cafer Duran buradaki işadamlarının tecrübelerinden istifade ettiklerini ve gezinin oldukça verimli geçtiğini kaydetti. Ayrıca buradaki fabrikaları gezme fırsatı bulduklarını belirten Duran, “Aksaray hızlı adımlarla büyümekte olan bir şehir. Bununla birlikte sanayisi de gelişmekte. Buradaki fabrikaları gezerek işleyişleri hakkında bilgiler aldık. Bu gezi bizim için oldukça faydalı geçti.” dedi.

    Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) üyesi Abdullah Avan ise bu tür iş gezilerinin iş adamalarını birbirleri ile kaynaştırdığını ve işadamlarının etki alanını artmasında önemli olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.