Dolar 34,0955
%0.22
Euro 37,9515
%0.23
Altın 2.818,150
%-0.25
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç Kalemler sezona veda etti

Genç Kalemler sezona veda etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Genç Kalemler Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, sezonu veda yemeği ile kapattı.     Yıl boyunca şiir ve tiyatro etkinlikleri düzenleyen genç öğrenciler...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 14:02
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Genç Kalemler Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, sezonu veda yemeği ile kapattı.

    Yıl boyunca şiir ve tiyatro etkinlikleri düzenleyen genç öğrenciler düzenlenen veda yemeğinde hem sezonu değerlendirme hem de önümüzde ki yıl neler yapabilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulundu. Yemekle ilgili olarak açıklama da bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe eğitim Bölümü Araştırma görevlisi ve tiyatro grubunun yönetmeni Erhan Yeşilyurt, kulüp öğrencilerin ilk defa bir araya geldiklerini buna rağmen güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

    Erhan Yeşilyurt, “Kulüp olarak bir çok çalışmamız oldu. Şiir geceleri ve tiyatro etkinlikleri düzenledik. Arkadaşlarımız ilk defa bir araya geldiler. 4 ay eğitim aldılar. Eğitim Fakültesi'nin kültür etkinliklerinde oyun oynadık. Ereğli’de Gençlik Haftası'na bağlı olarak bir oyun çıkardık. Bu oyunlar sonun da da burada sezona veda ediyoruz.” dedi.

    Yemek sonunda öğrenciler, Erhan Yeşilyurt’a çiçek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.