Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç atletler hedefe kitlendi

Genç atletler hedefe kitlendi

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 4 bin 700 sporcusuyla başarıya koşuyor

  • Ege Postası
  • 02.12.2012 - 10:15
İZMİR-  Atletizme gönül veren genç sporculardan oluşan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Eskişehir Sazova Atletizm Sahasında gerçekleşen 16 Yaşaltı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan takım sporcuları bir sonraki hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Sporcular adına konuşan antrenör Hakan Beceren, “Atletizmde en doğru kulüp Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü. Öncelikle Başkan Hakan Tartan, spora ve sporcuya değer veren, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve genç sporcuları cesaretlendiren bir başkan. Takım olarak bundan sonra şampiyonluk için çalışacağız ve bunu başaracağız” diye konuştu.


Başarının sırrını açıkladı

Atletizme olan sevgisi herkesçe bilinen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, genç sporculara tavsiyelerde bulundu ve başarının sırrını açıkladı. Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 4 bin 700 sporcusuyla başarıya koştuğunu söyleyen Başkan Tartan şöyle konuştu:
“Atletizmde ve diğer spor dallarında başarılı olmak için önce bunu hedeflemelisiniz ve çok çalışmalısınız. Başarılı olmak illa birinci olmak değildir. Kendinize belirlediğiniz hedefin üstüne çıkmak da önemli. Her seferinde kendi rekorunuzu kırın. Başarının sırrı çok çalışmaktır; ben tüm sporcularımızın çok çalıştığını biliyorum ve hedeflerine ulaşıp başarıyı yakalayacaklarına eminim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.