Dolar 32,6215
%-0.12
Euro 35,4168
%-0.08
Altın 2.508,720
%-0.11
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç sporcuların kupa sevinci

Genç sporcuların kupa sevinci

Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kupa törenine Konak Belediyesi Spor Kulübü Takımları damga vurdu.

  • Ege Postası
  • 25.05.2013 - 10:49
İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kupa törenine Konak Belediyesi Spor Kulübü Takımları damga vurdu. 2012-2013 sezonunda İzmir çapında dereceye giren takımlar kupalarına kavuştu.
Konak Belediyesi basketbol ve hentbol takımları toplam beş şampiyonluk alarak büyük bir başarıya imza attı. Konak Belediyesi Spor Kulübü hentbol yıldız ve genç erkekler ile genç kızlar kategorilerinde kupalarına kavuşurken, basketbolda ise yıldız ve genç kızlar kupalarını aldı.
Genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sezon boyunca verilen emeklerin karşılığını aldıklarını dile getirdi. Başkan Tartan, “Büyüklerimizin aldıkları Türkiye şampiyonlukları ve başarılar gençlerimize örnek oldu. Abla ve ağabeylerinin yolunda ilerleyen genç sporcularımızın başarıları, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.
Verdiklerini mücadeleler sonucunda hak ettikleri kupa ve madalyalarına kavuşan gençlerin sevinçleri gözlerinden okundu. Konak Belediyesi sporcuları hep bir ağızdan, ‘Yeni zaferlere hazırız’ mesajı verdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.