Dolar 34,0567
%-0.01
Euro 37,9631
%0.15
Altın 2.803,380
%0.02
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlik Kupası Basketbol Turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Gençlik Kupası Basketbol Turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Erzurum’da 'Gençlik Haftası' kapsamında düzenlenen Gençlik Kupası Basketbol Turnuvası'nda erkeklerde Spor Lisesi, bayanlarda ise Erzurum Lisesi birinci oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından...

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 12:47
Erzurum’da 'Gençlik Haftası' kapsamında düzenlenen Gençlik Kupası Basketbol Turnuvası'nda erkeklerde Spor Lisesi, bayanlarda ise Erzurum Lisesi birinci oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından Gençlik Haftası kapsamında okullar arası basketbol turnuvası düzenlendi. Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonunda birinciler belli oldu. Erkeklerde birinciliği Spor Lisesi kazanırken, Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ikinci oldu. Erzurum Lisesi ise üçüncü sırada yer aldı. Bayanlarda birinciliği Erzurum Lisesi elde ederken, Nene Hatun Kız Lisesi ikinci, Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi ise üçüncü oldu.

Çekişmeli geçen maçlar sonunda erkeklerde ve bayanlarda dereceye giren takımlara kupaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Alpaslan Topçu ve Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız tarafından verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.