Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Başkan’dan sosyal medya uyarısı

Genel Başkan’dan sosyal medya uyarısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay öncesi yaptığı son il başkanları toplantısında başkanları sosyal medyada partinin tartıştırılmaması konusunda uyardığı öğrenildi. Genel Başkan’dan sosyal medya uyarısı

  • Ege Postası
  • 02.02.2018 - 13:33

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün yaptığı toplantıda il başkanlarına kurultay sonrası yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptığı ve uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Toplantıda il başkanlarına partinin sosyal medya üzerinden tartıştırılmaması konusunda kesin talimat verdiği öğrenilen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun partinin siyasi politikaları konusunda da bilgilendirme yaptığı ifade edildi.

Kurultay sonrası ilk çalışmanın seçim hazırlığı olacağını ve bu süreçte ortak bir parti politikası izleneceğini ifade eden Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya ve kamuoyu önünde partinin tartışılması konusunda hassasiyet gösterdiği ifade edilerek “Partinin sosyal medya ve kamuoyu önünde tartıştırılmaması gerekiyor. Bu çok önemli. Birlik bütünlük içinde çalışmalarımızı sürdürmemiz ve CHP olarak Türkiye’ye umut olmamız gerekli” dediği belirtildi. 

2019 politikalarının anlatıldığı toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine il başkanlarından destek geldiği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.