Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gerekirse herkesin ayağına gidelim

Gerekirse herkesin ayağına gidelim

CHP Bayraklı Gençlik Kolu’nun Danışma toplantısına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer de katıldı. Gençlere seslenen Başkan Karabağ “ kimsenin partiden ayrılmaması için elimizden geleni yapalım. Gerekirse herkesin ayağına gidelim. Ben bugün de dışarıdayım. Yarın da, ondan sonraki gün de dışarıdayım” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 19.11.2012 - 16:14
 EGE POSTASI-HABER SERVİSİ/ CHP Bayraklı Gençlik Kolu’nun Danışma Toplantısı partili gençlerle Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın kucaklaşmasına zemin hazırladı. “Kimsenin partiden ayrılmaması için elimizden geleni yapalım. Gerekirse herkesin ayağına gidelim. Ben bugün de dışarıdayım. Yarın da, ondan sonraki gün de dışarıdayım” mesajı veren Başkan Karabağ “ 29 Ekimlerde 10 Kasımlarda 1. Meclisin bahçesine girmeye izin vermeyen bir iktidar var. Burayı da aldığını düşünürseniz. Biz bugün bu salonda oturuyor olamazdık. Seçimlerle kazandığımız bu belediyelerimizi korumamız gerekiyor. Buradan yola çıkarak, belediye başkanına, belediye meclis üyesine ya da başka bir kimseye kızgınlığımızı sokakta, kahvede değil, kendi aramızda konuşarak halletmeliyiz.  Belediyeleri asla dışarıda eleştirmeyin. Övgülerini dışarıda eleştirilerinizi içeride yapın” uyarısında bulundu.



ÖZGÜVEN’İ İÇERİ ATIYORLAR

Türkiye’de 80 öncesi sendikalı çalışan işçi sayısı 3.5 milyon, bugün 500 binlere indiğini hatırlatan Başkan Karabağ “Bugün İzmir’de yapılmak istenenler de farklı operasyonlar. Belediyeyi ve İzmir’i her noktadan zorlayarak yıkmaya çalışıyorlar. Osman Özgüven’i içeri atıyorlar, diğer belediye başkanlarını baskı altında tutuyorlar. Sen belediye başkanı olmak istiyorsan ol kardeşim. Ama sen kendi partini yerin dibine sokarak batırırsan hangi partide belediye başkanı olacaksı? Basından görüyorum belediye başkanı adayları vesaire. Ben katıldığım televizyon programlarında Aziz Bey’in adını eleştirel anlamda bir kez ağzıma almadım” diye konuştu.

 

20 MİLYON KİŞİ EL AÇARAK YAŞIYOR

Danışma kurullarının asıl anlamının daha önce kendi aramızda konuştuğumuz eleştirel ya da özgüsel konuları buraya taşımak, burada konuşmak olduğunu vurgulayan Başkan Karabağ

“Türkiye’de 10 milyon insan yeşil kart sahibi. Eşlerini de say 20 milyon kişi yapar. Bu ülkede 20 milyon kişi hükümete el avuç açarak yaşıyor.  Yoksullukla beslenen bir iktidar var. Dünyada böyle bir iktidar daha yoktur.

Belediye meclis üyesi olsan ne olur olmasan ne olu? Onu da geçin belediye başkanı olsan ne olur olmasan ne olu? Ben sade vatandaş olarak Özgür, demokratik CHP’nin iktidar olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum” diye konuştu.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer ise yaptığı konuşmada “Cumhuriyet halk partisinde değişim rüzgarı kendini gösteriyor. Gençlik kollarımız çok güzel işlere, çok güzel etkinliklere imza atıyor. Ramazan Bayramında her gün bir eve gittiler, hastalarımızı hastaneye götürdüler, tutuklu vekiller ve gazeteciler için imza kampanyası düzenlediler. Ve bunun gibi bir çok şey.  Parti için çalışmaya, görevlerini layıkıyla yapmaya özen gösterdiler. Ben de ilçe başkanları olarak sonuna kadar yanlarındayım. İzmir’in en dinamik, en çalışkan gençlik kolları Bayraklı Gençlik Kolları. Bundan sonra da görevlerimiz bitmedi. CHP’yi iktidara taşımak hedefimiz” vurgusu yaptı.

CHP Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Serkan Arda ise “Bizler devamlı toplantı içindeyiz fakat sizler yoksunuz Bu nedenle sizinde katıldığınız bu toplantıyı düzenlemek istedik. Amacımız oluşturulmak istenen dindar gençlik düzenine dur demektir. Çünkü topluma gerekli genç profili bu değildir ,Topluma gerekli genç profili çağdaş ,uygar laik, ve ileri,demokrasi gencidir.CHP Atatürk’ün önderliğini yaptığı bir partidir laik cumhuriyetçi, devletçi, halkçı bir politika izlemektedir.Bize düşen bunun devamlığını sağlamaktır diye konuştu. Bize düşen gençliğe emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet korumaktır diyen Serkan Arda, “68 kuşağının devrimci ruhunu devam ettirmek şu süreçte 68 kuşağının yeniden oluşturulmasını sağlamayı hedeflemektir işte biz gençliğin amacı,budur.Sizinde bu amaçla yanımızda olmanız bizim yürümemiz sadece bizi değil emanet edilen Cumhuriyeti korumayı amaçlayan herkese örnek olacaktır, Bu yolda çıkarsız menfaatsiz yüreğimizi ortaya koyarak örgütlü bir şekilde bayraklı gençlik kolları olarak İzmir’e yön verdikten sonra bütün Türkiye’ye yön vermek olacaktır amacımız. Bu örgütlü oluşum birlik beraberlikle başarıya ulaşacaktır “ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.