Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezi Parkı eylemlerinin ardından Ak Parti'den sosyal medya atağı

Gezi Parkı eylemlerinin ardından Ak Parti'den sosyal medya atağı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş belası dediği twitter için A takımı harekete geçti.

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 09:31
İZMİR - Ak Parti'nin tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İzmir'de teşkilata “Sosyal medya eğitimi” verecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri nedeniyle “Sosyal medya denilen şey, şu anda toplumların baş belasıdır” demişti. Erdoğan, sosyal medyanın analizi için harekete geçti. partinin ‘tanıtım ve medya’, ‘Ar-Ge’ ve gençlik kollarının katılımıyla oluşturulan komisyon sosyal medyada en çok konuşulanları, AK parti algısını, nasıl tanıtım yapılacağını ve provakasyon alanlarını tek tek analiz edecek. İzmir'de cumartesi günü teşkilata “Sosyal medya eğitimi” verilecek.
İzmir'de il ve 30 ilçenin kadın, gençlik kolları ile ana kademenin ‘tanıtım ve medya’ ve ‘Ar-Ge’ başkanlarının katılacağı toplantı, Kaya Otel'de yapılacak. AK Parti “Sosyal medya eğitimi” 15 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'te tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun açılış konuşmalarıyla başlayacak. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Bilgili, “İletişim ve sosyal medya” konusunda bir saat ders verecek. Sosyal Medya 360'ın Genel Müdürü Emin Şen, “Sosyal medya kullanımı”nı anlatacak. Gençlik Kolları tanıtım ve medya başkan yardımcıları Burak Gültekin, Celal Karaman ise “Sosyal medya yönetimi”ni anlatacak. (Elif DEMİRCİ / İZMİR, (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.