Dolar 34,0824
%-0.01
Euro 37,9899
%0.23
Altın 2.818,290
%0.07
Bist-100 9.793,00
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göğsünde bulunan 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı

Göğsünde bulunan 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı

Göğsünde aşırı büyüme şikayeti ile Karaman Özel Selçuklu Hastanesine tedavi için giden M.E (16) tedavi sonrası genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek'in teşhisi üzerine tümör tespit edildi.Ameliyat ile 12 santimetre genişliğindeki...

  • Ege Postası
  • 27.08.2013 - 11:53
Göğsünde aşırı büyüme şikayeti ile Karaman Özel Selçuklu Hastanesine tedavi için giden M.E (16) tedavi sonrası genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek'in teşhisi üzerine tümör tespit edildi.
Ameliyat ile 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı. Ameliyat sonrası hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Özel Selçuklu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek ameliyatla ilgili olarak açıklama yaptı. Kocaerkek, "Cytorsarkoma Pholloides memede büyük boyutlara ulaşan genellikle yüzde 90 ve üzerinde bening karakterlerde görülen iyi huylu bir tümördür. Genellikle genç bayanlarda daha sık karşımıza çıkmaktadır ve memede ani büyümelere neden olur. Hastamızda sol memede yaklaşık 12 santimetre boyutunda bir kitle şeklinde idi. Yapılan incelemelerde operasyonla alınması gerektiğini ilettim. Hastamızdaki kitleyi sol meme dokusunun kısmi içine alacak şekilde çıkarttık. Hastamızın operasyon sonrası herhangi bir problemi olmadı. Kitle tekrar incelenmek için patolojiye gönderildi. Hastamızı şifa ile taburcu ettik. Ayrıca bu vakayı bilimsel bir toplantıda sunmak istiyorum. Hastamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.