Dolar 34,0444
%-0.05
Euro 38,0152
%0.29
Altın 2.820,790
%0.64
Bist-100 9.944,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gölcük’te kanaat önderlerine iftar

Gölcük’te kanaat önderlerine iftar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları ile FEM Dershaneleri Gölcük şubesi, ilçedeki kanaat önderlerine iftar verdi. Gölcük Ereğli beldesindeki bir lokantada verilen iftarda konuşan Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 06:03
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları ile FEM Dershaneleri Gölcük şubesi, ilçedeki kanaat önderlerine iftar verdi.

Gölcük Ereğli beldesindeki bir lokantada verilen iftarda konuşan Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları Gölcük sorumlusu Cahit Çelik, kuruma ait ilçedeki dershane ve öğrenci yurtlarıyla ilgili bilgi verdi. Şirketin bütün kurumlarıyla sağlam bir altyapı ve bilimsel pedagojik ilkeler ışığında eğitim verdiğini belirten Çelik, “İlkeli, özverili ve düzeyli eğitim anlayışı, saygı ve hoşgörü merkezli danışmanlık ve rehberlik sistemi, teknolojik yenilikleri eğitime kazandırmadaki öncülüğü kurumlarımızın en temel özellikleridir” dedi.

Çelik, şöyle devam etti: “Eğitimi her türlü maddi ve ticari anlayışın üstünde tutmak, insanı ön plana çıkarıp ona değer vermek, hasılı insana ve geleceğe yatırım yapmak kurumlarımızın en birinci amacıdır. Bu uğurda yorulmayı unutan fedakar öğretmenlerimiz ve eğitim gönüllülerimiz de bu amaçtaki yol arkadaşlarımızdır.”

İftar programına katılan Medya Etik Konseyi Başkanı Halit Esendir ise bu tür iftarların Türkiye’nin her yerinde olması gerektiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.