Dolar 34,0980
%0.04
Euro 38,0179
%0.31
Altın 2.817,410
%0.04
Bist-100 9.785,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göller yaylasının sorunları çözüme kavuşuyor

Göller yaylasının sorunları çözüme kavuşuyor

AK Parti Adana Milletvekili, Necdet Ünüvar, Kozan ilçesine bağlı Göller yaylasının yol, içme suyu ve doktor sorunun çözüme kavuştuğunu söyledi.Ünüvar yaz çalışma programı çerçevesinde ziyaret ettiği Göller yaylasında vatandaşların...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 16:55
AK Parti Adana Milletvekili, Necdet Ünüvar, Kozan ilçesine bağlı Göller yaylasının yol, içme suyu ve doktor sorunun çözüme kavuştuğunu söyledi.

Ünüvar yaz çalışma programı çerçevesinde ziyaret ettiği Göller yaylasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Yazın nüfusun yoğunlaşması sebebiyle vatandaşların öncelikle doktor ve hemşire talebinde bulunduklarını söyleyen Ünüvar, Adana İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bu talebi iletmeleri sonucunda yaylada doktor ve hemşirenin göreve başladığını söyledi.
Vatandaşın diğer bir talebi olan yolun yapılması için Adana İl Özel İdaresi nezdinde girişimde bulunduklarını belirten Necdet Ünüvar, bu kapsamda Elma deresinden başlayıp Göller yaylasına kadar olan 2 kilometrelik kısım ile Yeni Kuyu’ya kadar olan 3 kilometrelik yolun asfaltlanmasına bu hafta içerinde başlanacağını duyurdu
Yaylanın en önemli sorunlarından birisi olan içme suyu konusunda da gerekli görüşmeleri yaptıklarını aktaran Milletvekili Ünüvar, bölgeye yaklaşık 300 ton kapasiteli su deposu yapılmasının kararlaştırıldığını aktardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.