Dolar 34,2313
%0.26
Euro 37,7864
%0.04
Altın 2.932,600
%0.57
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görevden alınan Çapkın'dan ilk açıklama

Görevden alınan Çapkın'dan ilk açıklama

Hüseyin Çapkın görevden alınmasıyla ilgili olarak "Nasıl geldiysek öyle gidiyoruz, merkeze alındım" dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Hüseyin Çapkın "Merkez valiliğine atandım vatana millete hayırlı olsun teşekkür ederim." dedi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 16:13
İSTANBUL- Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonunda İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın haberinin olmadığı konuşulmuştu. Çapkın, operasyonun ardından kendisine haber vermeyen emniyet müdürlerini görevden almıştı.

KARABULUT CİNAYETİNİ ÇÖZMÜŞTÜ
Hüseyin Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürü olduktan hemen sonra Münevver Karabulut cinayetinin uzun süredir aranan zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

YARDIMCILARI DÜN GÖREVDEN ALINMIŞTI
Dün Çapkın’ın 2 yardımcısı, Organize Şube’de görev yapan 2 müdür yardımcısı ve Mali Şube’de görev yapan 2 müdür yardımcısı mevcut görevlerinden alınmıştı.

GAZETECİLERE YANIT VERMEDİ
Son olarak dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Hüseyin Çapkın, makamından ayrılırken basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularına cevap vermemişti.

ERDOĞAN "FARKLI İLLERE SIÇRAYABİLİR" DEMİŞTİ
Başbakan Erdoğan, dün rüşvet ve yolsuzluk operasyonu hakkında ''Devlet içindeki devlet olan bu örgütlenmeyi kesinlikle meydana çıkaracağız. Babamızın oğlu olsa dinlemeyiz'' dedi. Erdoğan, Emniyet'teki değişikliklerle ilgili olarak, "Bu çok daha farklı illere sıçrayabilir" demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.