Dolar 32,6083
%0.15
Euro 35,3490
%0.15
Altın 2.477,000
%0.39
Bist-100 10.873,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görme nimetini anlatmak için gözlerine bant çekip maç yaptılar

Görme nimetini anlatmak için gözlerine bant çekip maç yaptılar

Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Goalball takımı sporcuları, gören yaşıtlarına, görmenin ne kadar büyük bir nimet olduğunu göstermek için Goalball maçı yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 14:12
Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Goalball takımı sporcuları, gören yaşıtlarına, görmenin ne kadar büyük bir nimet olduğunu göstermek için Goalball maçı yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, görme engelliler, Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Goalball maçı için sahaya çıktı.

Osmangazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sadece görme engellilerin oynayabildiği Goalball sporunu gören vatandaşlara anlatmak istedik." diye konuştu.

Goalball oyuncusu Yasin Çimciler de görme engelli sporcuların başarılarının kamuoyu tarafından daha çok bilinmesinin engelli gençlerin önünü açacağına inandığını dile getirdi. Engelliler dışında goalball branşını bilenlerin toplumda oldukça az olduğuna dikkat çeken Çimciler, şunları kaydetti: "Goalball bilindik bir spor ama bu camianın dışında kimse tanımıyor. Biz biliyoruz ama görenler goalballi bilmiyor. Dışarıdaki insanların goalball bilmesi ve anlayabilmesi için bu maçı düzenledik." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.