Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göz yaşartan gaz bombası onun yüzünü güldürdü (Özel)

Göz yaşartan gaz bombası onun yüzünü güldürdü (Özel)

Şişli'de çevik kuvvet ekiplerinin attığı gaz bombasının kapsülleri caddedeki bir hurdacı tarafından toplandı. Kapsülleri satarak 25 lira kazancının olacağını söyleyen hurdacı, geçtiğimiz yıllarda da benzer işleri yaptığını anlattı.Halaskargazi...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 13:34
Şişli'de çevik kuvvet ekiplerinin attığı gaz bombasının kapsülleri caddedeki bir hurdacı tarafından toplandı. Kapsülleri satarak 25 lira kazancının olacağını söyleyen hurdacı, geçtiğimiz yıllarda da benzer işleri yaptığını anlattı.

Halaskargazi Caddesi'nde DİSK kortejine yapılan gazlı müdahale ile fitili ateşlenen olaylar uzun süre devam etti. Polis ara sokaklara dağılan göstericilere gaz bombası kullanarak müdahale etti. Etrafa atılan yüzlerce gaz bombası sebebiyle caddelerde göz gözü göremez hale geldi. Herkes gaz bombasından olumsuz etkilendi ama caddede dolaşan bir hurdacı gaz bombasının kapsülleri sayesinde ekmek parasını çıkardı. Yüzlerce kapsülü toplayan hurdacı son olarak DİSK önünde yapılan müdahale sonucu yere düşen kapsülleri de seyyar aracına koydu. Kapsülleri satmaya gittiğini söyleyen hurdacı, ekmek parası için bu işi yaptığını belirtti. Olayların yaşanmasına üzüldüğünü dile getiren hurdacı, bu kapsüllerden toplam 25 lira kazanç elde edebileceğini ifade etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.