Dolar 34,2063
%0.18
Euro 37,7646
%-0.02
Altın 2.915,370
%-0.28
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözde kente gözde yatırımlar

Gözde kente gözde yatırımlar

Kilim Mobilya ile Doğrucan Mobilya’nın Gaziemir şubelerinin açılışını yapan Başkan Şenol kentin hızlı gelişimine vurgu yaptı. Başkan Şenol: “Gaziemir yatırımcının gözdesi oldu” dedi

  • Ege Postası
  • 27.10.2013 - 12:18

İZMİR- Her gün yeni firmalara ve açılışlara ev sahipliği yapan Gaziemir’de iki yeni mobilya mağazası birden açıldı. Doğrucan Mobilya ve Kilim Mobilya’nın Gaziemir şubeleri törenle hizmete sunuldu. Akçay Caddesi’ndeki D Park AVM’deki mağazaların açılışında konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir’in hızlı ve düzenli gelişimine vurgu yaptı. Başkan Şenol, “Kentimiz hızlı ve düzenli gelişimiyle firmaların ve yatırımcıların gözde mekanı oldu. Her gün yeni bir firmanın açılışına ev sahipliği yapıyoruz. İşadamları ve uluslar arası firmalar kentimize büyük yatırımlar yapıyor. Havaalanı, ESBAŞ ve Sarnıç’ta her geçen gün büyüyen sanayi yatırımcıyı kentimize çekiyor” diye konuştu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Doğrucan Mobilya’nın Gaziemir şubesini Doğrucan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğru ile birlikte açtı. Kilim Mobilya’nın açılışını ise Başkan Şenol, Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla ve İlçe Kaymakamı Şerafettin Tuğ yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.