Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

Göztepe Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 25 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, ilk 2 hafta puan alamamalarına rağmen istedikleri oyunu sergileyerek Fenerbahçe karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini bildirdi. Göztepe Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

  • Ege Postası
  • 23.08.2018 - 09:14

Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 haftayı puansız kapatan Göztepe, 3. haftadaki Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Adnan Süvari Tesislerinde teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

25 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, ilk 2 hafta puan alamamalarına rağmen istedikleri oyunu sergileyerek Fenerbahçe karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.

Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını, yavaş yavaş bazı bölgelerdeki eksiklikleri de tamamladıklarını söyledi. İlk 2 haftadaki performanslarının Avrupa liglerinde oynayacak düzeyde olduğunu kaydeden Bektaş, "Bu beni çok mutlu etti. Tabii üzen de performansa rağmen puan alamamamız. Gerçekten iyi oynuyoruz, her geçen gün üzerine koyuyoruz." diye konuştu.

Bektaş, takımda motivasyonun üst düzeyde olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe maçından iyi futbol oynayarak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Tribünlerimizi, bizi izleyenleri mutlu etmeliyiz. Oynanan futbolla alakalı olumlu tepkiler var. Bizim olmazsa olmazımız taraftarlarımız. Zaten 2 haftadır bizi destekliyorlar. O coşkuyu bu hafta yansıttığımız zaman, yansıtacağımıza eminim, çok güzel bir galibiyet alırız inşallah."

Forvet hattı için görüştüğü isimlerin bulunduğunu ancak ücretlerin çok değişken olduğunu bildiren Bektaş, "Biraz uzadı iş ama transferin son dönemlerinde görüşmeler umarım istediğimiz yerlere gelir ve neticelenir. Belki bu hafta süre çok kısa, maçımız cumartesi. Olursa olur, olmazsa çocukların elinden geleni yapacağına eminim. Gelirse gelir, gelmezse öbür hafta gelir inşallah." dedi.

Bektaş, Fenerbahçe karşısında cezalı Andre Castro ve sakatlıkları bulunan Kadu ile Kerem Atakan Kesgin'in forma giyemeyeceğini, Nabil Ghilas'ın form seviyesinin takımda oynama düzeyine geldiği zaman değerlendirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

İDMANA ONLAR KATILAMADI

İdmanda ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yapan sarı-kırmızı futbolcular son bölümde taktik çalıştı.

Göztepe'de sakatlıkları devam eden Kadu ve Kerem Atakan Kesgin'in yanı sıra hafif ağrıları bulunan Nabil Ghilas da antrenmana katılmadı.

Sarı-kırmızılı ekibin Kosta Rikalı orta saha oyuncusu Celso Borges, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe tercihinin kariyeri için yeni bir deneyim olacağını söyledi. Çok mutlu olduğunu aktaran Borges, "Coşkulu, arzulu ve istekliyim. Umuyorum ki güzel şeyler yaşayacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Borges, Galatasaray karşısında sahada gerekenleri yapmalarına rağmen puan alamadıklarını belirterek, bu haftaki Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

İzmir'de ilk maçına çıkacağı için heyecanlı olduğun bildiren Borges "İyi bir takımımız var, Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç almaya çalışacağız." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.