Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Kılıç'a emanet

Göztepe Kılıç'a emanet

Hüseyin Kalpar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışına giren Göztepe, Kemal Kılıç ile sözleşme imzaladı. Yeni Teknik Direktör Kemal Kılıç kendisini Göztepe'ye bağlayan resmi imzayı attı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2012 - 11:44
İZMİR -Hüseyin  Kalpar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışına giren Göztepe, Kemal Kılıç ile sözleşme imzaladı. Yeni Teknik Direktör Kemal Kılıç kendisini Göztepe'ye bağlayan resmi imzayı attı.
Yapılan anlaşmanın ardından çok mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Kemal Kılıç, 'Geçmişinde büyük başarılara sahip, gelecek adına ciddi hedefleri olan bir kulüpte görev almak bizi çok heyecanlandırıyor. Göztepe’de öncelikli işimiz, oyuncularımızla birlikte çalışarak, inanarak kamuoyuna neler yapabileceğimizi göstermek olacaktır. Beklentilerin büyük olduğu bir camiaya geldiğimizin farkındayım. Bu beklenti bizlerin işimize daha fazla konsantre olmasını sağlayacak. Biz dersimize iyi çalıştık. Tüm mesaimizi, tümbirikimlerimizi, tümçabalarımızı Göztepe’nin hedeflerine ulaşması için harcayacağız. Artık konuşma değil iş yapma vaktidir” dedi.
Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın yardımcılığını Ümit İnal, Nurettin Koç, Mustafa Şentabaklar, Orbay Güder ve Özgür Zengin üstlenecek. Ayrıca bugün Adanaspor ile oynayacak karşılaşmada Gföztepe'nin başında Altyapı Koordinatörü Özgür Zengin yer alacağı açıklandı.

KEMAL KILIÇ KİMDİR'
Süper Lig 1975-76 sezonunda ilk sefer 1.Lig'de oynamaya baslamıştır. Burada yetenek avcilarının dikkatini cekerek Süper Lig 1976-77 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmustur. Beşiktaş'da hemen takımicinde kendine yer edinmistir ve bes sezon aralıksız Be.....tas'in ilk onbirinde yer bulmuştur. Bu beş sezon ardındandan 1980-81 sezonu icin İzmir'in köklü ekiplerinden Altay'la anlaşarak Altay icin oynamaya baslamıştır. 1983-84 sezonunda itibaren iki sezon boyunca dönemin iktidarı tarafında desteklenen Ankaragücü'nde oynamıştır. 1985-86 sezonunda son olarak Kayserispor'da bir sezon oynayıp futbola veda etmiştir.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ
Antrenörlük kariyerine 1991 senesinde Bakırköyspor'da yardımcı antrenörlük yaparak baslamıştır. Bakırköyspor'da bu görevine iki sezon devamettikten sonra ayni ekipde teknik direktörlük görevine yükselmiştir. Bu ilk teknik direktörlük deneyimini iki sezon sürdürdükden sonra başka bir İstanbul takımı olan Gaziosmanpaşaspor'a geçmiştir. Gaziosmanpaşaspor'da iki sezon kaldıkdan sonra Türkiye'de birçok Süper Lig ve 1. Lig ekibini çalıştırmıştır. Son olarak 07 Eylül 2010 tarihinden beri Erdoğan Arıca'nın yerine Karşıyaka teknik direktörlüğüne getirildi ve bu görevi 21 Aralık 2010 tarihine kadar sürdürdü 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük görevine getirildi.(İZVAK)



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.