Dolar 34,1953
%0.1
Euro 38,2069
%0.11
Altın 2.920,180
%0
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de 2 hedef

Göztepe'de 2 hedef

Türkiye 1'inci Ligi'nde pazar günü Balıkesirspor'a konuk olmaya hazırlanan Göztepe, güçlü rakibini yenerek hem 11 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son vermek hem de 22 maç aradan sonra ilk kez ikide iki yapmak istiyor.

  • Ege Postası
  • 09.09.2016 - 15:29

Son dış saha galibiyetini geçen sezonunun 13'üncü haftasında 2-1'lik skorla Boluspor karşısında elde eden sarı kırmızılı ekip, daha sonra çıktığı 11 deplasmanda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı. Yine geçen sezon 13'üncü haftada Boluspor'u, ardından 14'üncü haftada 1461 Trabzon'u yenerek ikide iki yapan Göztepe, o tarihten bu yana 22 müsabakada üst üste iki galibiyet alamadı. Geçen hafta Altınordu'yu 1-0 yenen Göztepe, Balıkesir'de kazanırsa şeytanın bacağını kırmış olacak.

Göztepe, bus arada Balıkesirspor'la oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Rakibine son olarak 2006-07'de 3'üncü Lig'de 2-0 kaybeden Göztepe, sonraki randevuların 2'sini kazandı, 3 maç beraberi bitti. Teknik direktör Okan Buruk, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve çıkışın süreceğini söyledi. Balıkesirspor'un hafife alınacak bir takım olmadığını belirten Buruk, "Geçen sezon Adanaspor ve Alanyaspor lige çok kötü başlamışlardı, şimdi ikisi de Süper Lig'de. Balıkesirspor'un aldığı mağlubiyetler kimseyi yanıltmasın" dedi. 

Öte yandan Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmada 724 kişilik yer ayrılan Göztepe'nin ek bilet isteğine güvenlik gerekçesiyle olumsuz yanıt geldi.

GENÇ SALİM 1 AY YOK

Göztepe, genç orta saha oyuncusu Salim İyik'in şok sakatlığı ile sarsıldı. Teknik direktör Okan Buruk, perşembe günü yapılan antrenmanda sağ ayağına darbe alan genç futbolcunun bileğinde yırtık tespit edildiğini söyledi. Okan Buruk, "Salim 1 ay kadar aramızda olmayacak. En kısa sürede iyileşerek takıma dönmesini bekliyoruz. Salim bizim için çok değerli bir oyuncu. Tüm sezon boyunca ondan yararlanmak istiyorum" diyes konuştu. Göztepe'de Salim'in yanı sıra stoper Emre Can da sağ dizinden sakat. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.