Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Ertan'dan transfer güvencesi

Göztepe'de Ertan'dan transfer güvencesi

Göztepe'de CEO Kerem Ertan taraftarın çağrısına kayıtsız kalmadı. Ertan, "Bizlere geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşatan kadromuzu güçlendirmek, ait olduğumuz Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olmak, orta vadeli hedeflere ulaşmak için başkanımız ve teknik kadromuzun çalışmaları hassasiyet, titizlik ve hız ile yürütmekte olduğuna lütfen inanın ve güvenin" dedi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2024 - 13:33

üper Lig'de yeni sezona Slovenya kampında hazırlanan ve ilk özel maçında İngiltere 1'inci Lig ekiplerinden Charlton Athletic'e 3-1 yenilen Göztepe'de taraftarlar şu ana kadar iyi transferler yapılmamasına isyan etti. Futbolseverler Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini elinde bulunduran Sport Republic şirketine veryansın ederken, CEO Kerem Ertan taraftarın çağrısına kayıtsız kalmadı.

Çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade eden Ertan, "Bizlere geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşatan kadromuzu güçlendirmek, ait olduğumuz Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olmak, orta vadeli hedeflere ulaşmak için başkanımız ve teknik kadromuzun çalışmaları hassasiyet, titizlik ve hız ile yürütmekte olduğuna lütfen inanın ve güvenin" dedi.

STEPHEN ODEY YOLA ÇIKTI

Şu ana kadar sol bek Djalma Silva, orta saha Isaac Solet, sağ bek Nazım Sangare, stoper Koray Günter ve kaleci Ekrem Kılıçarslan'ı renklerine bağlayan Göztepe, Nijeryalı forvet Stephen Odey için çalışmalarını hızlandırdı. Danimarka'nın Randers takımında top koşturan 26 yaşındaki forvete teklifin iletildiği, kulüplerin de prensipte anlaştığı kaydedildi. Randers takımında geçen sezon 34 resmi maça çıkan Odey 4 kez fileleri sarstı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.