Dolar 34,1977
%0.1
Euro 38,0472
%-0.31
Altın 2.891,500
%-0.98
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Jahovic imzaladı Cemil ve Serkan gittti

Göztepe'de Jahovic imzaladı Cemil ve Serkan gittti

Göztepe, 2014-2015 sezonu devre arasında kadrosuna kattığı Cemil Vatansever ve geçtiğimiz sezon transfer edilen Serkan Kurtuluş ile yollarını ayırdı. Öte yandan uzun süredir peşinde koştuğu santrfor Adis Jahovic'in işini bitirdi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2016 - 15:17

Transferde şu ana kadar kaleciler Günay ve Yavuz ile Lokman, Gençer, Schwechlen, Emre Can, Tayfur, Burak, Soner, Kone, Segbefia, Tanju, Umut ve Doğa'yı renklerine bağlayan Göztepe, uzun süredir peşinde koştuğu santrfor Adis Jahovic'in işini bitirdi. 

Göztepe o isimle yollarını ayırdı

Geçen sezon Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krylya Sovetov Samara'da oynayan Makedon golcü 2 yıllık imza attı. 1.90 boyundaki oyuncuyla forvet sıkıntısını çözdüklerini belirten Teknik Direktör Okan Buruk, "Jahovic uluslararası tecrübesi olan önemli bir futbolcu Takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Taraftarların sosyal medyadan büyük ilgi gösterdiği Jahovic geçen sezon 17 maçta 5 gol atarken, bu sezon forma giydiği 5 lig karşılaşmasında gol sevinci yaşayamadı. 

Göztepe, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Gümüldür'de tek başına antrenmanlarını sürdüren sağ bek Serkan Kurtuluş ve stoper Cemil Vatansever'le yollarını ayırdı. 

Cemil'in Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Pendikspor'la anlaştığı bildirildi. Sezon başında kadroda düşünülmeyen ancak fiyatında indirime gitmesiyle yeniden A takıma dönen kanat oyuncusu Leroy George'a da lisans çıkarıldı.  

VATANSEVER GİTTİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 2014-2015 sezonu devre arasında kadrosuna kattığı ve sarı-kırmızılı takımla şampiyonluk sevinci de yaşayan Cemil Vatansever’in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Cemil Vatansever’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, devam eden futbol yaşantısında başarılar diliyoruz” denildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Cemil Vatansever’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, devam eden futbol yaşantısında başarılar diliyoruz” denildi.

SERKAN KURTULUŞ İLE DE YOLLAR AYRILDI

PTT 1. Lig'in ilk iki haftasında 4 puan toplayan sarı-kırmızılı İzmir temsilcisi, savunma oyuncusu Serkan Kurtuluş ile de yollarını ayırdı. Yapılan açıklamada, "2015/2016 sezonu devre arasında kadromuza katılan Serkan Kurtuluş ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." Serkan Kurtuluş'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, devam eden futbol yaşantısında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.