Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepeli taraftarlardan örnek davranış

Göztepeli taraftarlardan örnek davranış

Geçtiğimiz yıllarda Mardin, Şanlıurfa, Van şehirlerindeki köy okullarında zor şartlarda eğitim gören ilkokul öğrencilerine yardımda bulunan sarı kırmızılı taraftarlar bu kez de Balıkesir'in Konak Pınar Köyü Pınarlı İlköğretim Okulu’na yardım eli uzattı.

  • Ege Postası
  • 14.12.2012 - 14:50
 YİĞİT İMİRDOĞAN –HABER SERVİSİ - Balıkesir’de merkeze 30 kilometre uzaklıktaki Bayat Köyün’e bağlı Pınarlı İlkokulu’nda zor şartlar altında birleştirilmiş tek sınıflı okulda eğitim almaya çalışan 22 öğrencinin yaşadığı drama İzmir’in Sarı kırmızılı ekibi Göztepe’nin taraftarları duyarsız kalmadı. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde okuyan ve okula ‘Topluma Hizmet Dersi’ kapsamında gelen 4 öğretmen adayı gördükleri bu manzara ile karşı karşıya kalınca daha önce de yardım kampanyaları düzenleyen Göztepeli taraftarlardan destek istedi.

MAİL ATTILAR
Üniversite öğrencileri Mert Can Şekerci, Mehmet Çoban, Erdi Sidat ve Onur Babaç, Pınarlı İlkokulu’ndaki 22 öğrencinin eksikliklerini gidermek için Göztepe taraftarlarına mail göndererek yardım çağrısı yaptı. Öğretmen adayları yazdıkları mailde “Değerli Göztepeliler Balıkesir'in bir Köy okulunda görev yapan bir Öğretmenin sesi oluyoruz. "Şanlı Göztepeliler, Balıkesir'in Bayat Köyü Pınarlı İlkokulu'nda derslere giren öğretmen adaylarıyız. Okulumuzdaki Öğrencilerin ciddi anlamda yardımı ihtiyacı vardır. Sizlerin daha önceden Mardin'de, Van'da ve ülkemizin çeşitli yerlerinde yardımlarınızı duymuştuk. Şimdi sizlerden Balıkesir içinde bir yardım bekliyoruz. Okulumuz Köy okuludur toplamda 22 öğrencimiz mevcuttur. Sizlerden bu öğrenci kardeşlerimiz için ayakkabı-giysi -kitap-kazak-ceket-çorap-forma-atkı yardımlarınızı bekliyoruz.Para yardımını kabul etmiyoruz” diye yazdılar.

TARAFTARLARDAN JET YARDIM
Sadece tribünlerde değil tribün dışında da yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Göztepe taraftarları Mardin, Şanlıurfa ve Van illerinden sonra Balıkesir’de de yardıma ihtiyacı olan öğrencilere destekte bulundu. 22 öğrenciye ayakkabı, pantolon, kazak, ceket, çorap, yiyecek, defter, okul çantası, kitap, kalem ve silgi gibi bir çok malzeme göndererek temel eksikleri giderildi. ‘’Bu sese kulak ver’’ isimli kampanya bir hafta sürdü ve toplanan tüm malzemeleri taraftarlar kendi elleriyle teslim etti. Kıyafet ve okul malzemelerini gören minik öğrenciler mutluluklarını taraftarlar ile marşlar söyleyerek gösterdi. Organizasyona öncülük eden Göztepe taraftarı Cemal Korkmaz’a Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü tarafından plaket verildi. Plaket töreninin ardından okul bahçesinde bir de öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte fidan dikimi gerçekleşti.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.