Dolar 34,2588
%-0.04
Euro 37,3842
%-0.3
Altın 2.915,190
%-0.44
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe’nin acı günü

Göztepe’nin acı günü

Göztepe tribünlerinin sevilen isimlerinden Berkay Şenözhür, geçtiğimiz gece Çeşme’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Göztepe'yi bu acısını, ezeli rakipleri Karşıyaka da paylaştı

  • Ege Postası
  • 01.09.2013 - 14:26
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Göztepe tribünlerinin tanınan ve sevilen isimlerinden 25 yaşındaki Berkay Şenözhür, geçtiğimiz gece Çeşme’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür’ün kardeşi olan Berkay Şenözhür’ün vefaatı, tüm Göztepe camiasını yasa boğdu. Şenözhür’ün cenazesi Çeşme’den Tepecik Mezarlıklar Müdürlüğü’ne getirildi. Cenaze, Pazartesi (yarın) Esendere Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak namazının ardından Balıklıova Mezarlığı'na defnedilecek.

KARŞIYAKALILAR’DAN BAŞSAĞLIĞI

İzmir’in düşman kardeşleri Göztepe ve Karşıyaka bu acılı günde rekabeti bir kenara bıraktı. Karşıyaka Çarşı Grubu ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği, Berkay Şenözhür’ün vefatının ardından internet sitelerinden başsağlığı mesajı paylaştı.

İşte o mesaj:

“Göztepe Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür’ün kardeşi Berkay Şenözhür maalesef Çeşme’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Berkay kardeşimize Allah’tan rahmet, Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Göztepe camiasına baş şağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun”



Ege Postası ailesi olarak başta Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür olmak üzere ailesine, Göztepe camiasına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.