Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gransfors Bruk Balta

Gransfors Bruk Balta

Bu yazımızda da sizlere Gransfors Bruks markasına dair bilgileri aktarırken ürünlerini de North Star Shop üzerinden temin edebileceğinizi aktarıyoruz.

  • Ege Postası
  • 26.01.2018 - 12:41

Marangoz, orman ve yarma baltaları çeşitleriyle doğa tutkunlarına veya marangozculuğa ilgisi olan kişilerin ilk tercih ettiği markalar arasında yer alan Gransfors Bruks balta muazzam bir kalite ve tasarıma gücüne sahip. Tamamen kullanıcı odaklı tasarlanan baltalar düşük ağırlık hacmiyle çanta, bel ve kılıf eşliğinde rahatlıkla taşınabilir bir yapıya sahiptir.

Gransfors Bruk Balta

Ürünlerini 30 ülkeye ihraç eden ve birçok doğa tutkunlarının tercih ettiği marka olan Gransfors Bruk balta üretimi alanında uzman bir ekibe sahip. Dünya’nın en iyi balta üreticilerinden olan Gransfors Bruk tamamen kullanım kolaylığı, kalite ve dayanıklılık üzerindeki çalışmalarıyla tüm ürünlerinde sizlere kaliteyi başarıyla sunmayı hedeflemekte. Orman, marangoz ve yarma baltaları olarak 3 farklı çeşitte ürünlerini kullanıcılarına North Star Shop’un aracılığı ile sunan Gransfors Bruk, baltalarının birçok alanda kullanılabilmesi için tasarıma ve dayanıklılığa oldukça önem vermektedir.

Doğa ile iç içe yaşayan, ağaçlar ile yakacak, malzeme veya kamp ekipmanı elde etmek isteyen veya marangozculuk gibi ilgi alanları olan kişiler modellerinden kullanımına uygun olan baltayı seçebilirler.

Gransfors Bruks Orman Baltası

Orman baltası kategorisinde yer alan balta çeşitleri çok amaçlı kullanım seçeneği sunmaktadır. Kamp, trekking, bahçe işleri veya diğer doğa sporları gerçekleştirirken rahatlıkla kullanabilmeniz mümkün. Sap boyu 37 cm olan orman baltası, 500 gr ağırlığındadır.

Gransfors Bruks Marangoz Baltası

modelleri arasında en iddalı olan çeşitlerden birisi de marangoz baltasıdır. Ayrıca her baltanın üzerinde, baltanın yapım aşamasında dövülen ustanın ismi balta üzerinde yer almaktadır. Kuru ağaç kesimleri için oldukça kullanışlı ve verimli olan bu balta türünün baş kısmı uzun ve ince bir şekilde tasarlanmıştır. Sapı ise düz bir şekilde tasarlanan bu baltanın yine sap kısmında 24 cm Amerikan ceviz ağacı kullanılmıştır. Ağırlığı ise 600 gram olarak belirlenen bu balta türlerini North Star Shop’un ürün yelpazesi arasında bulabilirsiniz.

Gransfors Bruks Yarma Baltası

Tüm odun çeşitlerini kırmak veya yarmak için kullanabileceğiniz Gransfors Bruks yarma baltası çeşitleri 2,3 kg ağırlığında 70 cm boyundadır. Dövme çelikten üretilen yarma baltası ile her odun çeşidini kırabilmeniz mümkün diyebiliriz. Diğer Gransfors Bruks balta çeşitleri gibi yarma baltası da 20 sene garanti sunan bir üründür.

Gransfors Bruks ve Hultafors balta çeşitleri için Türkiye’nin en iyi outdoor sağlayıcısı olan web adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilir, online sistem üzerinden direk siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.