Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gül: Turgut Özal, milletin engin sevgisine mazhar oldu

Gül: Turgut Özal, milletin engin sevgisine mazhar oldu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şahsiyeti, fikirleri, idealleri, başarıları ve Türkiye’nin önünü açan hizmetleriyle Türk siyasi hayatına damgasını vuran Turgut Özal’ın milletin engin sevgisine mazhar olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Abdullah...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 10:59
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şahsiyeti, fikirleri, idealleri, başarıları ve Türkiye’nin önünü açan hizmetleriyle Türk siyasi hayatına damgasını vuran Turgut Özal’ın milletin engin sevgisine mazhar olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı ebediyete intikalinin 20. yılında saygı ve rahmetle anarak sözlerine başlayan Gül, "Turgut Özal, milletimizin yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamı olarak, büyük bir memleket sevdasıyla çalışmış, üstlendiği bütün görevlerde ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Dünyanın gittiği istikameti çok iyi gören Turgut Özal, Türkiye’nin bu istikamet doğrultusunda gerçekleştirdiği değişimlere öncülük etmiş, demokrasimizin gelişmesi, ekonomimizin dışa açılması ve ülkemizin kalkınması sürecinde büyük hamlelere imza atmıştır." ifadelerini kullandı.

Gül, şahsiyeti, fikirleri, idealleri, başarıları ve Türkiye’nin önünü açan hizmetleriyle Türk siyasi hayatına damgasını vuran Turgut Özal’ın, milletin engin sevgisine mazhar olduğuna işaret ederek, "Aziz milletimiz Turgut Özal’ı unutmayacak, daima hayırla yad edecektir. Turgut Özal'ın vefatının yıl dönümünde, ailesine bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletiyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.