Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günay: Her şey HDP barajı geçemesin diyeydi

Günay: Her şey HDP barajı geçemesin diyeydi

Sosyal medya hesabında 1 Kasım sonuçlarını yorumlayan Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "tekrar seçimin ana hedefi HDP’yi baraj altında bırakmaktı" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.11.2015 - 15:19
Sosyal medya hesabında 1 Kasım sonuçlarını yorumlayan Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay “Cumhuriyet, bir kişinin, bir ailenin, bir zümre ya da cuntanın yönetimi yerine halkın ülkeyi yönetimidir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Tekrar seçimin ana hedefi HDP’yi baraj altında bırakmaktı. PKK terör eylemleriyle bu hedefe büyük destek verdi; ama bu amaç gerçekleşmedi. Seçim sonuçları üzerinde herkes kanaatini elbet söyleyecek. Ancak halkın kararını anlamak ve saygıyla karşılamak demokrasinin gereğidir.“

"FİLLER YETMEDİ MÜMKÜNSE BİRAZ DAHA FİL İSTENİYOR"
Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Baskanı Cengiz Hortoğlu da seçim sonuçları için özetle; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve PKK'ya, seçime yaptıkları katkı için teşekkür ederek, "Timurlenk'in de gönderdiği filler az geldi, mümkünse biraz daha fil isteniyor." dedi.

Senarist Birol Güven ise "Seçimler toplumu gerdi, kutuplaştırdı. İnşallah şimdi her şey daha iyi olacak. Seçim sonrası konuşmalar da olumlu. Hayırlı olsun Türkiye." temennisini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.