Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın Group çalışanlarından güç alıyor

Günaydın Group çalışanlarından güç alıyor

Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group, çalışanlarıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gökçe Restaurant'ta buluştu.

  • Ege Postası
  • 04.07.2016 - 10:43

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel yemeğe şirket çalışanları ve çok sayıda konuk katıldı.

Ramazan aylarının birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını pekiştirdiğini söyleyen Mehmet Günaydın, geleneksel hale gelen yemeği 3'üncü kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Günaydın, “Ramazan ayını, insanların yardımlaşma, birliktelik ve barışın olduğu bir ay olarak idrak etmeliyiz. Ramazanlar tüm zamanlardan daha fazla ziyaretlerin yapıldığı, dostların hatırlandığı ve kırgınlıkların olmadığı günlerdir. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını dilerim” diye konuştu.

Lojistik sektöründe hava, kara, deniz demiryolu taşımacılığı, personel ve şehiriçi - şehirdışı taşımacılığındaki hizmet kalitesini her geçen yıl yükselttiklerini kaydeden Günaydın, “Çalışanlarımızın özverili gayretleri ve yeni yatırımlarla sektörde büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.