Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gündem kadın hakları

Gündem kadın hakları

Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İzmir Alsancak Lions Kulübü Derneği ve Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde 'Kadının İnsan Hakları' konulu panel düzenledi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2016 - 12:51
Panele konuşmacı olarak katılan Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şube Başkanı Engin Demir, Psikolog Kübra Kaplan Erturgut ve Avukat Nilgün Şentuna, kadının insan haklarını sosyal, psikolojik ve hukuki açıdan değerlendirerek her dört kadından birinin her gün fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldıklarına dikkat çekti. 

İzmir Alsancak Lions Kulübü Derneği Başkanı Sadi Uğur Damcı, bu yıl farklı kadın dernekleriyle işbirliği yaparak kadının insan olmasının getirdiği hakların kazandırılması adına farkındalık yaratmaya devam edeceklerini ve pilot okullar ile velilere ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Damcı, "Kadınlar ile El Ele" teması ile Lions Çoğul Yönetim Çevresi Konfederasyona bağlı tüm Lions derneklerinin bu konuda çalışma yaptıklarını dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.