Dolar 34,0108
%0.1
Euro 37,7481
%0.2
Altın 2.732,170
%0.14
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güney Kore'de eski liderin ölüm yıl dönümüne golf gölgesi

Güney Kore'de eski liderin ölüm yıl dönümüne golf gölgesi

Güney Kore'de intahar ederek hayatını kaybeden eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile eski Devlet Başkanı Lee Myung-bak eleştirilerin odak noktası oldu.Güney Kore'nin eski liderlerinden Noh'un...

  • Ege Postası
  • 25.05.2013 - 15:57
Güney Kore'de intahar ederek hayatını kaybeden eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile eski Devlet Başkanı Lee Myung-bak eleştirilerin odak noktası oldu.

Güney Kore'nin eski liderlerinden Noh'un ölüm yıl dönümde ülke genelinde anma törenleri düzenlendi. Eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun, bir çok kişi tarafından tütsü ve saygı duruşuyla anıldı. Noh'un 4. ölüm yıl dönümünde farklı bir tartışma, gündemde anma törenlerinin yerini aldı.

Ana muhalefet Demokrat Partisi milletvekili Kim Hyun, Twitter hesabından bir önceki Devlet Başkanı Lee Myung-bak'ı, Noh'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile ağır şekilde eleştirdi. Kim'den sonra eleştirilere aynı partiden Choi Min-hee de katıldı. Choi, "Halktan yana olmak Noh'un ölüm yıl dönünde Koje Adası'nda golf oynamak mıdır'" ifadelerini kullandı.

Eski Devlet Başkanı Lee, halen golf iddialarına karşılık vermezken, eleştirilerin büyümesinden endişe ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.