Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güney Kore halkı tartaklanan hostese sahip çıktı

Güney Kore halkı tartaklanan hostese sahip çıktı

Güney Kore halkı, iş adamı tarafından tartaklanan hostese sahip çıktı. İnternet üzerinden gelen tepkiler karşısından hostesin çalıştığı hava yolları şirketi, personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı. Yaptığı hızlı...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 13:36
Güney Kore halkı, iş adamı tarafından tartaklanan hostese sahip çıktı. İnternet üzerinden gelen tepkiler karşısından hostesin çalıştığı hava yolları şirketi, personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı.

Yaptığı hızlı ekonomik kalkınma ile dünyada örnek teşkil eden Güney Kore halkının son zamanlarda gündeminde yolculuk esnasında tartaklanan hostes var. Kore Hava Yolları’nda yolculuk yapan bir işadamının hostesi tartaklaması ülkede tepkilere yol açtı.

Olay, business sınıfında uçan bir işadamının servisin kaliteli olmadığından şikayetçi olup, kıvırdığı dergiyle hostese vurması ile başladı. Uçak ABD’nin Los Angels şehrine varınca, tartaklanan hostes olayı federal polise şikayet ederken, fedaral polis işadamının ABD’ye girişine engel olmuştu. Ülkesine geri dönen hostes, söz konusu işadamının şirketinin Kore Hava Yolları ile ortaklıkları olduğunu öğrenir. Mağdur hostes, işten atılma korkusu ile hukuki olarak hakkını aramaktan vazgeçer. Tartaklanan hostesin başından geçen olayın sanal aleme düşmesi ile tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sanal alemde halkın tartaklanan hostese sahip çıkması ile işadamının şirketi kendi internet sayfasından resmi bir şekilde özür diledi. Şirket yönetimi, halkın tepkilerini devam etmesi karşısında hostesi tartaklayan kişi hakkında inceleme başlatacaklarını açıkladı.

Öte yandan Kore Hava Yolları da hostese sahip çıktı. Alınan bilgiye göre havayolları tartaklanan personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.