Dolar 34,2138
%-0.02
Euro 37,5281
%0.14
Altın 2.876,700
%0.24
Bist-100 9.115,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürgen: Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşümü en hızlı yapan belediye

Gürgen: Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşümü en hızlı yapan belediye

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Gürgen, Şahinbey Belediyesi’nin, dönüşüm projeleri...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 12:48
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Gürgen, Şahinbey Belediyesi’nin, dönüşüm projeleri içerisinde en hızlı çalışan belediye olduğunu belirtti.

Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm çalışmaları, Çamlıca Konutları, Mavikent Konutları, Yeşilvadi Konutları ve Yeşilvadi Parkı'nı gezen Vedat Gürgen, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürgen, “Şahinbey Belediyesi, bizim dönüşüm projeleri içerisinde en hızlı giden belediye. Hatta Bakan Erdoğan Bayraktar da her konuşmasında Şahinbey Belediyesi’ni örnek gösteriyor. En son yerel yönetimler toplantısında da ‘Şahinbey’i gidin görün’ demişti. En sonunda bana da kısmet oldu, biz de geldik ve gördük. Tabi Gaziantep'in içerisinde dönüşmesi gereken birçok yer var. Yani yapıların içerisine ve dış taraftan bakınca bile yapı diyemeyeceğimiz yerlerde insanlar yaşıyor. Ama insanlarımız artık böyle nitelikli konutlar içerisinde yaşamayı da hak ediyor.” diye konuştu.

Bakanlık olarak, belediyelerin önünü açmak ve yapılabilecek her şey adına bu konuda destek vermek amacıyla ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Gürgen, birkaç sene sonra bu coğrafyanın ne hale gelebileceğini az çok tahmin ettiklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.